DSpace Repository
Estudio del impacto de la matriz alimentaria sobre la bioactividad de péptidos obtenidos a partir de hez de malta
DSpace Home
→
Colección de investigación
→
Encuentro de jóvenes investigadores - ISSN: 2469-1526
→
XXV Encuentro de Jóvenes Investigadores
→
Grado
→
Ciencias Biológicas
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estudio del impacto de la matriz alimentaria sobre la bioactividad de péptidos obtenidos a partir de hez de malta
Pontoni, Sofía
Autor:
URI:
https://hdl.handle.net/11185/6955
Date:
2023-03
Palabras clave:
Ciencias Biológicas -
Description:
Fil: Pontoni, Sofía. Instituto de Tecnología de Alimentos, Facultad de Ingenieria Quimica.; Argentina.
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
Show full item record
Files in this item
Name:
CB4.pdf
Size:
5.182Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Ciencias Biológicas
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional (CC BY-NC-ND 4.0)
Search DSpace